Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κώστας Βλάσης:Oι καταναλωτές σε Τρίπολη & Κόρινθο θα μπορούν να συνδέονται στο φυσικό αέριο εντελώς δωρεάν

Κώστας Βλάσης:Oι καταναλωτές σε Τρίπολη & Κόρινθο θα μπορούν να συνδέονται στο φυσικό αέριο εντελώς δωρεάν

Ο δραστηριος Βουλευτης Αρκαδιας της Ν.Δ. ανακοινωσε τα καλα νεα...

από Korinthiatv

Πολύ καλά τα νέα για Αρκαδία και Κορινθία, καθώς οι καταναλωτές σε Τρίπολη και Κόρινθο θα μπορούν να συνδέονται στο δίκτυο φυσικού αερίου εντελώς δωρεάν, ενώ οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης θα είναι πλέον δικαιούχοι και στην δωρεάν αντικατάσταση των εσωτερικών συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου.Εγκρίθηκε, λοιπόν, από την επιτροπή παρακολούθησης του ΕΣΠΑ το χρηματοδοτικό σχέδιο για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου χαμηλής και μέσης πίεσης στους δήμους Τρίπολης και Κορίνθου.

Πλέον αναμένουμε την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης απο το ΕΠΑΝΕΚ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία») προκειμένου να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ οι καταναλωτές απαλλάσσονται από τα τέλη σύνδεσης. Παράλληλα οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης πέρα από τα μηδενικά τέλη σύνδεσης θα μπορούν να αντικαταστήσουν τα συστήματα θέρμανσης με νέα φυσικού αερίου με επιδότηση 100%. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να προχωρήσει το έργο αυτό. Η κυβέρνησή μας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει τη συνέπειά της κάνοντας πράξη μεγάλα έργα, που για χρόνια αποτελούσαν απλώς σχέδια και προτάσεις.

Κωστας Βλασης

Βουλευτης Αρκαδιας

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.