Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία» σε 4 ακτές του δήμου Κορινθίων

Κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία» σε 4 ακτές του δήμου Κορινθίων

Μια σημαντικη διακριση για την Κορινθιακη πρωτευουσα

από Korinthiatv

 

Σε 4 ακτές του δήμου Κορινθίων κυματίζει από την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022  η «Γαλάζια σημαία». Το πρόγραμμα πιστοποίησε την παραλία Μ.Αλεξάνδρου (για 2η χρονιά), την ακτή στην Αλμυρή, τον Κόρφο και την Ποσειδωνία πιστοποιώντας την καθαρότητα των νερών τους αλλά και την οργάνωση τους.

 

Οι ακτές πληρούν τα κριτήρια που θέτει το πρόγραμμα, κριτήρια που ελέγχονται αυστηρά στην περίοδο προετοιμασίας και διαφοροποιούνται αναλόγως του χαρακτηρισμού της παραλίας ως «πολυσύχναστης» ή μη. Ο Δήμος πιστοποιήθηκε χωρίς παρατηρήσεις και τοποθέτησε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 τις σημαίες στις 4 ακτές παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Τίμου Πιέτρη και της κυρίας Δήμητρας Δανιήλ Σκόνδρα η οποία προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία της στο πρόγραμμα, προετοιμάζοντας τις ακτές για την πιστοποίηση τους.

 

«Η αναβάθμιση των παραλιών μας υπήρξε από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα. Η πόλη πρέπει να στρέψει το βλέμμα της στην θάλασσα και αυτό κάνουμε. Οι πολίτες το βλέπουν και το αναγνωρίζουν, η δική μας προσπάθεια συνεχίζεται. Στόχος μας είναι ένα ενιαίο, αναβαθμισμένο, οργανωμένο παραλιακό μέτωπο που θα προσφέρει σε κατοίκους και επισκέπτες ομορφιά, ασφάλεια αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες» δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.