Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λακωνία – Μολάοι: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο – Κηδεύτηκαν ντυμένα γαμπροί τα δύο αδέρφια

Λακωνία – Μολάοι: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο – Κηδεύτηκαν ντυμένα γαμπροί τα δύο αδέρφια

Απιστευτος θρηνος

από Korinthiatv

Δεν υπήρχαν λόγια να περιγράψει κάποιος τον πόνο των γονέων που σήμερα έθαψαν και τα δύο παιδιά τους στους Μολάους Λακωνίας, μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 2/11.

Οι δύο αδελφοί, ο Παναγιώτης και ο Νικόλαος, ηλικίας 36 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν πολύ αγαπημένοι όσο ήταν στη ζωή και δυστυχώς, η μοίρα ήθελε να είναι μαζί και στο θάνατο. Σήμερα, οδηγήθηκαν στην τελευταία κατοικία τους ντυμένοι γαμπροί και μοιράστηκαν κουφέτα, όπως θέλει το έθιμο για όσους φεύγουν από τη ζωή χωρίς να έχουν παντρευτεί.

«Τα ντύσανε γαμπρούς σήμερα. Η μάνα τους ήθελε να τα δει γαμπρούς στην εκκλησία υπό άλλες συνθήκες» είπε μεταξύ άλλων η πρώτη εξαδέλφη τους, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η μοίρα έπαιξε ένα από τα πιο άδικα παιχνίδια της καθώς το ένα από τα δύο αδέρφια, είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο και είχε βγει νικητής! Ωστόσο, η ζωή του χάθηκε σε ένα τροχαίο…

Το δυστύχημα έγινε επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα.

«Τα παιδιά πήγαιναν για έναν καφέ. Μετά τη δουλειά του το ένα παλικάρι… Η μέρα ήταν λίγο βροχερή, ολισθηρό το οδόστρωμα. Αλλά δε νομίζω ότι υπαίτιο ήταν μόνο αυτό. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στο φορτηγό που περνούσε από το αντίθετο ρεύμα και έγινε το μοιραίο» συμπληρώνει η εξαδέλφη των θυμάτων.

Όλοι μιλούν για ένα δρόμο καρμανιόλα, που μάλιστα, πριν το δυστύχημα, είχαν γίνει άλλα τρία τροχαία εκείνη την ημέρα.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.