Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία [Video]

Με μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία [Video]

Κατάμεστο απο κόσμο το Δημοτικό θέατρο αλλά και το φουαγέ

από Korinthiatv

Σε μία απο τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει φιλοξενίσει,τα τελευταία χρονια,ο χώρος,[Δημοτικό θέατρο Κορίνθου]ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας μίλησε,ιδιαίτερα συγκινημένος,για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του και την,δύσκολη,πορεία του,στην ζωή και την πολιτική!.. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή.που,σχεδόν βούρκωσε,όταν,από βήματος,εξέφρασε την ευγνομωσύνη του προς τον κόσμο!..


Την μεγάλη του αγάπη δε, για την Νέα Δημοκρατία,την συμπηκνωσε σε μία φραση:AΥΤΉ Η ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ!

Αναλυτικά στην ομιλία του είπε:

Εκτός των άλλων εκεί ήταν οι : Δήμαρχοι Κορινθίων Βασ.Νανόπουλος\Βέλου-Βόχας Ανν.Παπακυριάκος,ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης,ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Οικονόμου,η Εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Αθηνά Κόρκα,οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Κορίνθου Βασ.Ταγαράς\Θέμης Κουτσογκίλας\Γιώργος Πιέτρης και ο γνωστός ποινικολόγος Αλ.Κουγιας!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.