Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με ποιό δικαίωμα ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ καθηγητής απέβαλε τον μαθητή με την φούστα?

Με ποιό δικαίωμα ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ καθηγητής απέβαλε τον μαθητή με την φούστα?

Εν ετη 2022 που οι κομπλεξικες νοοτροπιες εχουν περάσει ανεπιστρεπτί ειναι απαγορευτικο και απαραδεκτο ενας καθηγητης να ''βγαζει''την προσωπικη του αποψη στο σχολειο .

από Korinthiatv
Εξεθεσε την εκπαιδευτικη κοινοτητα που,χρονια τωρα,δινει μαχη κατα του μπουλινγκ….

 

Έρευνα διατάχθηκε για το περιστατικό στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, με εντολή του γ.γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αλέξανδρου Κόπτση, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν ενας 13άρχονος μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο φορώντας φούστα. Μόλις τον είδε ο καθηγητής, άρχισε να φωνάζει και να τον προσβάλει μπροστά στους συμμαθητές του,πραγμα τουλαχιστον απαραδεκτο και βεβαια ρατσιστικο!Σημειώνεται ότι όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη.ο μαθητής πηγαίνει στην 1η Γυμνασίου.

Ο καθηγητής, όπως λένε τα υπόλοιπα παιδιά, έκανε ρεζίλι το παιδί και άρχισε να τον αποκαλεί “Ντροπή της Κοινωνίας”άραγε με ποιο δικαίωμα και με ποιο,νόμιμο,σκεπτικό?Το πέταξε έξω από την τάξη και το έστειλε στη Διεύθυνση. Και μετά ειδοποιήθηκαν οι γονείς του που αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του καθηγητή. Και μετά άρχισαν οι αντιδράσεις από τους συμμαθητές του που θέλησαν με κάθε τρόπο να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους στον συμμαθητή τους.

Την επόμενη ημέρα οι συμμαθητές του παιδιού εμφανίστηκαν στο σχολείο, τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες, για να διαμαρτυρηθούν και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους…

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.