Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεχρι προτινος στελεχη του Πασοκ προσχωρουν στην Ν.Δ. \ Με αρωμα Αρκαδιας η μια μεταγραφη…

Μεχρι προτινος στελεχη του Πασοκ προσχωρουν στην Ν.Δ. \ Με αρωμα Αρκαδιας η μια μεταγραφη…

Το πολιτικο κεντρο το εκφραζει ο Κυριακος Μητσοτακης

από Korinthiatv

Ενα 24ωρο μετά τη μεταγραφή του Σπύρου Καρανικόλα στη Ν.Δ., το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε άλλα δύο στελέχη προερχόμενα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, με την ανακοίνωση της μεταγραφής τους να συνοδεύεται από φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος κατ’ αρχάς για τη διεθνολόγο Ελευθερία Φτακλάκη, που έχει διατελέσει αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και πριν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ήταν τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής. Η κ. Φτακλάκη αποχωρώντας από το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε την ηγεσία του κόμματος για καθεστωτικές νοοτροπίες και βυζαντινισμούς. Πλέον από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας θα διεκδικήσει τον σταυρό στα Δωδεκάνησα. Η ίδια, στην πρώτη της δήλωση ως στέλεχος της Ν.Δ., ανέφερε πως είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Νέα Δημοκρατία: Ισχυρό έρεισμα στο Κέντρο

Νέα Δημοκρατία: Ισχυρό έρεισμα στο Κέντρο© Παρέχεται από: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις μεταγραφής στελεχών από το ΠΑΣΟΚ την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η έτερη μεταγραφή που ανακοινώθηκε την Παρασκευή ήταν αυτή του Απόστολου Σπυρόπουλου, υιού του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Ο κ. Σπυρόπουλος, αφού αποχώρησε προσφάτως από τη θέση του συντονιστή Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ αφήνοντας αιχμές για το κόμμα και την ηγεσία του, μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία. Η Ν.Δ. ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα ανέφερε πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. για μια Ελλάδα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.