Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” στο Λουτράκι

Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” στο Λουτράκι

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε τον Γιώργο Γκιώνη

από Korinthiatv

Σε μια μεγάλη, δυναμική και ενθουσιώδη συγκέντρωση εξελίχθηκε η εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”, στο Λουτράκι.

Πλήθος κόσμου, υποψήφιοι σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές που έχουν αγκαλιάσει όλα όσα πρεσβεύει η μεγαλύτερη αυτοδιοικητική παράταξη του επικεφαλής Γιώργου Γκιώνη, έδωσαν δυναμικό παρόν, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των νέων.

Αφού τελέστηκε ο αγιασμός, ο Γιώργος Γκιώνης ευχαρίστησε τους φίλους της παράταξης για τη μαζική συμμετοχή τους καθώς η παρουσία τους έστειλε το μήνυμα της νίκης και της αισιοδοξίας.

«Θέλω να σας καλέσω την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Αλεξάνδρειο στις 8 το απόγευμα, για να δείτε αυτό τον συνδυασμό για τον οποίο είμαι πολύ υπερήφανος. Τα 2/3 του συνδυασμού μας, είναι νέες παρουσίες που δεν έχουν θέσει ποτέ υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τα παιδιά αυτά, είναι το μέλλον του Δήμου μας», ανέφερε ο Γιώργος Γκιώνης, .

«Θέλω να θυμηθούμε μαζί, όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα 4 χρόνια, αλλά και να δούμε όσα έχουμε σχεδιάσει να γίνουν την επόμενη ημέρα στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή δυναμική σας παρουσία. Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι δική μας. Πάμε για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Πάμε δυναμικά μπροστά», κατέληξε, μέσα σε χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος.

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.