Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μητσοτάκης από Πάτρα: “Θέλουμε μια ισχυρή ΝΔ, με αυτοδύναμη κυβέρνηση” [Video]

Μητσοτάκης από Πάτρα: “Θέλουμε μια ισχυρή ΝΔ, με αυτοδύναμη κυβέρνηση” [Video]

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Πρωθυπουργού

από Korinthiatv

Κατάμεστο ήταν το γήπεδο της Ενωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ) στην Πάτρα, όπου μίλησε νωρίτερα την Παρασκευή ο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι επόμενες εκλογές οι πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης» τόνισε ο πρωθυπουργός, θέτοντας το εξής δίλημμα: «θα γυρίσουμε πίσω ή θα ακολουθήσουμε το δόμο της προόδου και της ευημερίας»

Για την Πατρών – Πύργου τόνισε πως «ο δρόμος θα είναι έτοιμος στις αρχές 2025 και με δική σας στήριξη θα είμαι ο πρωθυπουργός που θα τον εγκαινιάσει», ενώ μίλησε για την έλευση του τρένου στο λιμάνι με υπογειοποίηση.

Μίλησε για ενίσχυση των δομών υγείας και προσλήψεις, τονίζοντας πως καμία μονάδα δεν θα κλείσει και όλες θα εκσυγχρονιστούν. «Η υγεία από μεγάλος ασθενής γίνεται πρωταγωνιστής της πολιτικής μας και αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα» επεσήμανε

«Η φωνή μας ακούγεται παντού από τις Βρυξέλλες μέχρι το αμερικανικό Κογκρέσο» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «όλοι θέλουν να μιλούν μαζί μας για περιφερειακά ζητήματα».

Ειδική αναφορά έκανε και στην Πατρινής καταγωγής μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.