Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέες υποψηφιότητες κατακλύζουν τα ψηφοδέλτια του Νίκου Σταυρέλη στην Κόρινθο

Νέες υποψηφιότητες κατακλύζουν τα ψηφοδέλτια του Νίκου Σταυρέλη στην Κόρινθο

Δημοτικές Εκλογές 2023 με το κύρος του KorinthiaTV

από Korinthiatv

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

ΚΙΝΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος ασχολείται με την αγροτική παραγωγή. Είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Είναι Πρόεδρος της Ξυλοκέριζας τα τελευταία 9 χρόνια και επιθυμεί να συνεχίσει αυτό το μακρύ ταξίδι προσφοράς.

Ο Νίκος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 

ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΤΑΣΟΣ

Ο Τάσος δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος συνεργάτης στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας και πιο συγκεκριμένα είναι επιφορτισμένος με το Ο.Σ.Δ.Ε., ενώ παλιότερα ασχολούνταν με τα αμπελουργικά και ελαιοκομικά μητρώα. Παράλληλα εργάζεται ως αγρότης σε κτήματα που διατηρεί στο Άγιο Βασίλη.Γεννήθηκε το 1968 στον Άγιο Βασίλειο όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος με την Ματίνα Πιπίλου και έχουν ένα γιό τον Στάθη. Ως άνθρωπος της προσφοράς, ο Τάσος επέλεξε τον συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη, γιατί είναι πεπεισμένος ότι μέσω αυτού θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Ο Τάσος είναι Υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Βασιλείου.

 

ΜΠΑΛΑΣΙΝΟΣ ΧΑΡΗΣ

Ο Χάρης εργάζεται ως μηχανικός αυτοκινήτων και τα χόμπι του είναι το ψάρεμα και οι αγώνες αυτοκινήτων. Είναι κάτοικος Κανταρέ Αρχαίας Κορίνθου είναι πατέρας ενός αγοριού. Επιθυμεί να δει τον τόπο του να πηγαίνει μπροστά και δηλώνει ότι θα πράξει ό,τι χρειαστεί για την επίτευξη του αυτού του στόχου.

Ο Χάρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου.

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη όπου διατηρεί μαζί με τον αδερφό του οικογενειακή επιχείρηση για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Κεφάλα, έχουν δύο παιδιά έναν γιό φοιτητή στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο και μία κόρη μαθήτρια λυκείου.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ)

Ο Νεκτάριος είναι χειριστής μηχανημάτων έργων και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας. Είναι γιός του Μιχαήλ (Κατσάμπας) και της Μαρίνας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) κορίτσια. Η πρώτη φοιτήτρια στο 1ο έτος, η δεύτερη μαθήτρια 2ας Γυμνασίου και η τρίτη τριών χρονών.

Έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά ως υποψήφιος σύμβουλος του Δήμου Σολυγείας στο συνδυασμό του κυρίου Τούσουλη.

Είναι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης του Σοφικού και συμμετέχει πάντα σε κάθε επιχείρηση στην περιοχή.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου «Εν Κορινθία Αγγελοκαστριτών ο Άγιος Παντελεήμων». Αποφάσισε την κάθοδο του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, αφού συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για το όραμα του για το χωριό.

Θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να φύγει από την αφάνεια το Αγγελόκαστρο και να ξαναγίνει ο τόπος όπου Κορίνθιοι και ξένοι έβρισκαν ένα φιλόξενο τόπο για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους.

Θα εργαστεί για να επιτύχει η προσπάθεια του Νίκου Σταυρέλη να δώσει στα χωριά, στα οποία λόγω αποστάσεως οι κάτοικοι δεν έχουν δυνατότητα συχνής ιατρικής περίθαλψης, την ασφάλεια του τακτικού ιατρικού ελέγχου με μέριμνα του Δήμου.

Θέλει να δει το Κάστρο του Αγγελοκάστρου να γίνει επισκέψιμο και τόπος έλξης. Να γίνουν το δημοτικό σχολείο με το θεατράκι του και το νηπιαγωγείο, χώρος πολιτισμού, για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις που προτίθεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού .

Να έχει το χωριό άφθονο και ποιοτικό νερό.

Να γίνει συντήρηση και επισκευή όλων των συλλεκτήρων και δεξαμενών νερού που έχουν κατασκευαστεί στο χωριό για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων.

Να υπάρξει άμεση και συνεχής επαφή του προέδρου του χωριού με το γραφείο ανάπτυξης πρωτογενούς παραγωγής του οποίου την ίδρυση έχει ανακοινώσει ο Νίκος Σταυρέλης και συγκεκριμένα με τον κτηνοτροφικό τομέα, ώστε να βοηθηθούν οι κτηνοτρόφοι του χωριού να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο Νεκτάριος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

 

 

ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Τάσος είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού Λυκείου ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων. Έχει επαγγελματική εμπειρία τοποθέτηση πλακιδίων, 2 χρόνια περίπου Profood. Είναι γιός του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννημένος το 1985. Δηλώνει έτοιμος να συμβάλει τα μέγιστα για την άνθιση του τόπου.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

ΠΛΕΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΑΡΩΝΟΣ)

Ο Γιάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που διατηρεί για περισσότερα από 40 έτη οικογενειακή επιχείρηση, στα Εξαμίλια, με αντικείμενο την κατασκευή καλουπιών τύπου injection, ζει μόνιμα στο Κατακάλι, στον πρώην δήμο Σαρωνικού και είναι πτυχιούχος της επαγγελματικής προτύπου Σιβιτανιδείου Σχολής. Έχει διατελέσει γραμματέας του ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ 2 χρόνια.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

 

ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Τάσος είναι κτηνοτρόφος. Διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη είναι 55 ετών. Έχει δύο παιδιά. Επιθυμεί το καλύτερο για τον τόπο του και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

  ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

  ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.