Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέο αίμα στην αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου σηματοδοτεί η υποψηφιότητα Κουλούκη!

Νέο αίμα στην αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου σηματοδοτεί η υποψηφιότητα Κουλούκη!

Γνωρίστε τον νέο Επιχειρηματια από τον,ορεινό,Φενεό!

από Korinthiatv

‘Οπως ήδη έχει γνωστοποιησει το WWW.KORINTHIATV.GR την υποψηφιότητά του για τις Περιφερειακές εκλογές ανακοίνωσε ένας νέος άνθρωπος,από την ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα τον,ομορφο,Φενεό!Πρόκειται για τον Ηλία Κουλούκη!

Ο κ.Κουλούκης αποφάσισε να σηκωθεί από τον καναπέ [Αν και μαθαίνουμε ότι εργάζεται πολύ],να αφήσει την υψηλή κριτική και να δώσει τις ιδέες του και την νεανική ορμή του στον Δημήτρη Πτωχό και τον συνδυασμό «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

Κι «αυτή η απόφαση», όπως, λέει ο ίδιος, «ήταν το αποτέλεσμα πολλών σκέψεων και συζητήσεων, καθώς αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που συνοδεύει αυτήν τη θέση».

Δείτε το βιογραφικό που συνοδεύει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

Ονομάζομαι Κουλούκης Ηλίας. Μένω στο Μεσινό Κορινθίας και είμαι παντρεμένος με τη Λιβάνου Δροσούλα με την οποία έχω δύο γιους.

Από πολύ μικρός ανέπτυξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη τεχνολογία και το 2009 ξεκίνησα να φοιτώ στη σχολή Τεχνολογικών εφαρμογών του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο τμήμα Μηχανικών πληροφορικής Τ.Ε .

Έχω εταιρεία πληροφορικής , ασχολούμαι με τη τουριστική προβολή του νομού Κορινθίας και παράλληλα είμαι επαγγελματίας αγρότης – κτηνοτρόφος με μία σύγχρονη και καλά οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση. 

Είμαι μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Σικυωνίων .

Διαθέτω γνώσεις σε ζητήματα τεχνολογίας ενώ έντονη είναι η συμμετοχή μου στα πολιτιστικά και τουριστικά δρώμενα του Δήμου Σικιωνίων .

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, με το Δημήτρη Πτωχό και το συνδυασμό “Η Πελοπόννησος Μπροστά “. 

Αυτή η απόφαση ήταν το αποτέλεσμα πολλών σκέψεων και συζητήσεων, καθώς αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που συνοδεύει αυτήν τη θέση.

Επέλεξα να στηρίξω το Δημήτρη Πτωχό για το ήθος του ,τις φιλοδοξίες του, την εξαιρετική του ομάδα και την ικανότητά του να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Σαν υποψήφιος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία .

Η πρόκληση μπροστά μας είναι σημαντική, αλλά με τη στήριξή σας, μπορούμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο, και να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια που θα ευημερεί σε όλους τους τομείς.

“Η Πελοπόννησος Μπροστά “. 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.