Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Αντιδημαρχος Σικυωνιων Βασιλης Δομετιου διερωταται για τον Ναο της Αγιας Τριαδας Βασιλικου

Ο Αντιδημαρχος Σικυωνιων Βασιλης Δομετιου διερωταται για τον Ναο της Αγιας Τριαδας Βασιλικου

Ολοκληρωθηκαν η οχι οι εργασιες συντηρησης και αποκαταστασης?

από Korinthiatv
ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΜΕΤΙΟΥ
Στις 27/09/21 ξεκίνησε το έργο συντήρησης του ιερού ναού Αγίας Τριάδας στο χωριό μας. Το έργο αυτό ανήκει στην περιφέρεια.
Η αρχική μελέτη ήταν να γίνει συντήρηση της εξωτερικής επιφάνειας με διάφορες εργασίες , η επισκευή του καμπαναριου, εξωτερικός φωτισμός με προϋπολογισμό 80.000€.
Μετά λύπης μαθαίνω από τον ιερέα της εκκλησίας ότι το έργο ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνει ο εξωτερικός φωτισμός, χωρίς να έχει γίνει πλήρη συντήρηση της εξωτερικής επιφάνειας, χωρίς να έχουν γίνει όλα αυτά που έλεγε η αρχική μελέτη. Και ο προϋπολογισμός του έργου μαθαίνω ήταν ο ίδιος.
Αφού ζητήσω εγγράφως προς την περιφέρεια Πελοποννήσου να μου απαντηθεί επισήμως αν έχει ολοκληρωθεί το έργο και να μου αποσταλούν όλες οι μελέτες αυτού του έργου, θα ζητήσω από τον πρόεδρο και τα μέλη συμβουλίου της τοπικής κοινότητας καθώς και από τον ιερέα και τα μέλη της επιτροπής του ναού Αγίας Τριάδας να γίνει ένα έκτακτο τοπικό συμβούλιο για ενημέρωση και αν όντως αληθεύει ότι το έργο ολοκληρώθηκε ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθουν με βάση της αρχικής μελέτης σωστά οι εργασιες αυτής της ιστορικής εκκλησίας.
Τρίψιμο πέτρας, σκαλωσιες και επισκευή καμπαναριου μέσα σε 20 εργάσιμες ημέρες (και μπορεί να λέω και πολλές) με κόστος 80.000€ περίπου, νομίζω ότι κάτι έχει πάει λάθος. Εύχομαι να μην ισχύει ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο μόνο με αυτές τις εργασίες.
Δομετιου Ι Βασίλης
Αντιδήμαρχος Δήμου Σικυωνιων

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.