Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Επιχειρηματίας Ηλίας Κουλούκης,υποψήφιος,στην Περιφέρεια,με τον Δημήτρη Πτωχό

Ο Επιχειρηματίας Ηλίας Κουλούκης,υποψήφιος,στην Περιφέρεια,με τον Δημήτρη Πτωχό

Περιφερειακές Εκλογές 2023 με το κύρος του KorinthiaTV

από Korinthiatv

Το KorinthiaTV παρουσιάζει την,πρώτη,γραπτή δήλωση του,εκ Φενεού,Επιχειρηματία & Μηχανικού Πληροφορικής,Ηλία Κουλούκη ,για την κάθοδό του,στην Περιφέρεια,με τον Δημήτρη Πτωχό:
Με χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, με το Δημήτρη Πτωχό και το συνδυασμό “Η Πελοπόννησος Μπροστά “.
H απόφαση αυτή, ήταν το αποτέλεσμα πολλών σκέψεων και συζητήσεων, καθώς αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που συνοδεύει αυτήν τη θέση.
Επέλεξα να στηρίξω το Δημήτρη Πτωχό για το ήθος του ,τις φιλοδοξίες του και την ικανότητα του να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.
Σαν υποψήφιος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία .
Η πρόκληση μπροστά μας είναι σημαντική, αλλά με τη στήριξή σας, μπορούμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο, και να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια που θα ευημερεί σε όλους τους τομείς.
“Η Πελοπόννησος Μπροστά”

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.