Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Γιάννης Καραπανάγος υποψήφιος στην Π.Ε Κορινθίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού

Ο Γιάννης Καραπανάγος υποψήφιος στην Π.Ε Κορινθίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού

από Korinthiatv

 

Ο Γιάννης Καραπανάγος για όσους δεν τον γνωρίζουν,είναι επικεφαλής της παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ., εν ενεργεία Δημοτικός σύμβουλος,μέλος της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ.

 

Ο κ. Καραπανάγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα Κορινθίας, όπου και κατοικεί. Οι αείμνηστοι γονείς του, Βασίλειος και Πηνελόπη Καραπανάγου κατάγονταν από την Αρκαδία και ο Πατέρας του ήταν Εκπαιδευτικός.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας -Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Υποστρατήγου-της  Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, είναι γνώστης Θεμάτων management, marketing, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, διαχείρισης κρίσεων, δημοσιογραφίας.

Έχει υπηρετήσει, μεταξύ των άλλων, στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του τέως Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Προϊστάμενος του Γραφείου της Europol και Διευθυντής του Γραφείου της  Interpol Ελλάδος, Σύμβουλος Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Αλβανίας και Υπουργείου Ασφαλείας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Πρόεδρος της Ομάδας Αστυνομικών Εμπειρογνωμόνων Κρατών-μελών της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

Επίσης, έχει διατελέσει Καθηγητής Αστυνομικών Σχολών, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, Διευθυντής Ασφαλείας Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος “ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ” Βουλιαγμένης Αττικής.

Υπήρξε Εθελοντής του Κινήματος Special Olympics Hellas και έχει τιμηθεί. με γραπτό έπαινο για την προσφορά του, από την αείμνηστη ιδρύτρια του κινήματος Eunice Mary Kennedy-Schriver, αδελφή του αείμνηστου Προέδρου της Αμερικής John F. Kennedy.

Ήταν Αθλητής Βόλεϊ και Χιονοδρομίας, σε αγωνίσματα των καταβάσεων.

Είναι Ενεργό μέλος Φορέων και Συλλόγων, Ιδρυτικό-Επιστημονικό Mέλος του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης  “P.A.D.A.”, Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης-Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.