Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ O Νίκος Πουλής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων με τον Βασίλη Νανόπουλο

O Νίκος Πουλής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων με τον Βασίλη Νανόπουλο

από Korinthiatv
Το KorinthiaTV σας προτείνει να γνωρίσετε τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κορινθίων με την Συμμαχία πολιτών Νίκο Πουλή!
Αναφέρει ο ίδιος:
Γεννήθηκα στην Αθήνα και από την τετάρτη Δημοτικού μετακόμισα με την οικογένειά μου στην Κόρινθο όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Μετά τις σπουδές μου, αρχικά ως ηλεκτρονικός και στη συνέχεια ως Δικαστικός Επιμελητής του Εφετείου Ναυπλίου, με έδρα στην Κόρινθο που μέχρι και σήμερα διατηρώ την το γραφείο μου. Έχω εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστκών Επιμελητών Εφετείων Ναυπλίου – Καλαμάτας επί πέντε τριετίες.
Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά και πέντε εγγόνια.
Σήμερα απευθύνομαι σε εσάς τους γνωστούς και σε όλους τους φίλους και σας δηλώνω ότι αν με επιλέξετε με την ψήφο σας, θα έχετε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας εκπροσωπεί με ευθύτητα, σοβαρότητα και εντιμότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων ή σε οποιανδήποτε θέση θελήσει και επιλέξει να μου εμπιστευτεί ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος – Συμμαχία Πολιτών, τον οποίο εμπιστεύομαι και στηρίζω ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο!
Για αυτό σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη..
Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων, όποια και αν είναι η θέση σας!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.