Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Νίκος Σταυρέλης συνεχώς ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων

Ο Νίκος Σταυρέλης συνεχώς ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων

Δήμος Κορινθίων \ Εκλογές 2023

από Korinthiatv

Στο ΦΟΥΛ οι μηχανές για τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη.Κάθε λίγο και λιγάκι ανακοινώνει υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους!Μα που βρίσκει,πια,τόσους πολλούς???Η συχνότητα με την οποία εκδίδει τα,σχετικά.δελτία τύπου,εκπλήσει και [!] εμάς!Η μηχανή της ”Πνοής δημιουργίας΄΄φαίνεται οτι,εδώ και.,περισσότερο,από έναν χρόνο τρέχει με…ΧΙΛΙΑ!!!Όχι οτι οι άλλοι κάθονται….

 

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

  1. ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Γιώργο για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιώργος διαμένει μόνιμα στο Σοφικό, είναι ηλεκτρολόγος και εργάζεται σε μεγάλη ηλεκτρολογική εταιρεία της Κορίνθου.

Ήδη από μικρή ηλικία εξέφρασε έντονα την τάση του να ασχοληθεί με τα κοινά, μέσω της συμμετοχής του σε Συλλόγους και Σωματεία με στόχο την ευόδωση των σκοπών τους.

Με έντονο αίσθημα προσφοράς και αμείωτο ενδιαφέρον για τον τόπο του, ο Γιώργος τα τελευταία χρόνια διατελεί μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σοφικού, ενώ συμμετέχει ενεργά και στην εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας Σοφικού.

Είναι πατέρας 2 τέκνων της Μαρίας και της Ιωάννας.

Είναι αποφασισμένος μέσα από τα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέσα από συλλογικές διαδικασίες να προσπαθήσει για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών.

Θεωρεί πως πρέπει με σκληρή δουλειά, ενότητα, πίστη στους δημοκρατικούς κανόνες και εμπιστοσύνη στους Πολίτες να πετύχουμε την πρόοδο και ευημερία της Κοινωνίας.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Σοφικού.

 

  1. ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ – Ευχαριστώ την Στέλλα για την αποδοχή της πρότασής μου να συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιό μας.

Η Στέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα.

Είναι βοηθός οδοντιάτρου.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καλλιμάνη, γέννημα θρέμμα του Αγιονορίου, ο οποίος εργάζεται χειριστής πρέσας στην εταιρεία Λαρσινός.

Έχουν 2 παιδιά και κατοικούν στο Χιλιομόδι.

Η Στέλλα θα είναι υποψήφια Σύμβουλος Τ.Σ. Αγιονορίου.

 

  1. ΝΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – Ευχαριστώ τον Γιάννη για τη στήριξή του και την συμπόρευσή του με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης είναι κάτοικος Αλαμάνου κοινότητας Αθικίων.

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Επαγγελματίας αγρότης. Πρωτοπόρος στον κλάδο του κεντρώματος.

Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Τ.Σ. Αθικίων.

 

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 
 ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.