Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Παναγιωτης Νικας επισκεφθηκε τον Μητροπολιτη Κορινθιας Διονυσιο

Ο Παναγιωτης Νικας επισκεφθηκε τον Μητροπολιτη Κορινθιας Διονυσιο

Ο Περιφερειαρχης Πελοποννησου υπογραψε,με την Ιερα Μητροπολη,συμβασεις για σειρα εργων...

από Korinthiatv

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ
ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022,ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, την Γενική Διευθύντρια Περιφερείας κ. Αγγελική Πουλοπούλου, τον Προϊστάμενο Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας κ. Νικόλαο Λούτα και τον Σύμβουλο για θέματα έργων Κορινθίας κ. Χάρη Μπούρα, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, προκειμένου να υπογράψουν Συμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων της Ι. Μητροπόλεως μας,στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ι. Μητροπόλεως μας, καθώς επίσης έργα για το «Γεύμα Αγάπης» του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου και αποκατάστασης του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Χιλιομοδίου.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, ο κ. Νικάς και οι Επιτελείς τους, αφού υπέγραψαν τις σχετικές Συμβάσεις,συζήτησαν επιπρόσθετες εκκρεμείς συνεργασίες μεταξύ Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και θέματα που άπτονται της επικαιρότητος, της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας και φυσικά φιλανθρωπικά.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τονκ. Νίκα και τους συνοδούς του για την πρωτοφανή για την Μητρόπολή μας διάθεση για συνεργασία εκ μέρους της Περιφέρειας και τους ευχήθηκεο Θεός, να τους χαρίζει υγεία, δύναμη και φώτιση στην επιτέλεση των καθηκόντων τους!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.