Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορινθίων Μιχάλης Χατζής για το περιβόητο οικόπεδο Σοφικού

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Κορινθίων Μιχάλης Χατζής για το περιβόητο οικόπεδο Σοφικού

Το συγκεκριμένο οικόπεδο επιθυμεί να αγιράσει η Δημοτική αρχη του Βασίλη Νανόπουλου

από Korinthiatv
Η Γραπτή ανακοίνωση του κου Χατζη

 

ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ    ή και   ΠΕΡΙ  ΟΝΟΥ  ΣΚΙΑΣ  ΥΠΟ  ΤΗΣ  ΣΥΚΙΑΣ. — Η “Περί όνου σκιάς” είναι μια φράση που λέγεται μέχρι τις μέρες μας, υποδηλώνοντας την αντισυμβατική συμπεριφορά, την προπέτεια και το μέγεθος της ανοησίας, επίσης υποδηλώνει την εντατική και ιδιαίτερη ενασχόληση με ένα θέμα το οποίο είναι ασήμαντο.Και τώρα στα καθ’ ημάς ….. !!!

 

— “Άναυδη” παρακολουθεί η Κορινθιακή Κοινωνία τα τεκταινόμενα υπό του Δήμου Κορινθίων και των υπ’ αυτού Αρμοδίων για την αγορά ακινήτου 803,00 τετρ. μέτρων στο Σοφικό για την δημιουργία πλατείας, πάρκου, παιδικής χαράς και δεν ξέρω τι άλλο ακόμη.

— Στο περί ου ο λόγος ακίνητο, στο κέντρο του, υπήρχε επί δεκαετίες μια μεγάλη συκιά που φιλοξενούσε τον γάιδαρο της θείας – Νότας, στην σκιά της συκιάς περνούσε τις καλοκαιρινές του ώρες, εφ’ όσον βεβαίως δεν είχε κάποια άλλη ενασχόληση – αποστολή.

— Ο γάιδαρος που ήταν δεμένος με τριχιά από τον κορμό της συκιάς, μη αντέχοντας την στενότητα του χώρου και την ακαταλληλότητα του κατέβαινε απ’ τον εκεί τοίχο στον κεντρικό δρόμο, μάλιστα επειδή δεν μπορούσε να ανεβεί πάλι, ξέμενε στον δρόμο και εξ αυτού του λόγου είχαν προκληθεί διάφορα ατυχήματα…..

— Αυτό λοιπόν το ακίνητο που ήταν ακατάλληλο και για το συμπαθές κατά τ’ άνω τετράποδο, αυτό το ακίνητο επιχειρεί η απερχόμενη Δημοτική Αρχή με κάθε μέσο και μέθοδο να το αποκτήσει σε εξόφληση προφανώς προεκλογικών γραμματίων έναντι μάλιστα 4πλασιας “αξίας” και τούτο γίνεται μόνο και μόνο για να “ικανοποιηθεί” η ματαιοδοξία κάποιων ευρισκομένων σε πλήρη σύγχυση και πανικό.

— Με το σαθρό επιχείρημα πως δεν υπάρχει πλατεία ή παιδική χαρά επιχειρούν όσα ανεκδιήγητα επιχειρούν.

Παιδική χαρά πράγματι δεν υπήρχε, όμως κατασκευάστηκε χωρις το παραμικρό κόστος και παραδόθηκε προς χρήση απ’ την προηγούμενη Δημοτική Αρχή….., τώρα όμως λόγω της εγκατάλειψης της και της απαξίωσης της και με ευθύνη όχι πάντως των “παρεπιδημούντων στην Ιερουσαλήμ”, δείχνει εικόνα διάλυσης, όπως και οι πολλές απ’ τις υπάρχουσες σ’ όλο τον Δήμο (κατεστραμμένα φωτιστικά, πόρτες, περίφραξη κλπ).

— Περιττό να αναφέρω ότι σε απόσταση 150 μέτρων απ’ το σημείο του προς αγορά ακινήτου υπάρχει κοινόχρηστος χώρος 6,5 στρεμμάτων τον οποίο κατοχύρωσε με Δικαστικούς αγώνες η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, (Για την συνέχεια των Δικαστικών αγώνων θα μιλήσουμε σε άλλο κεφάλαιο)……!!!!

— Αλήθεια απ’ τους εν ενργεία Δημοτικούς Συμβούλους θα διέθετε κάποιος απ’ τις προσωπικές του οικονομίες ποσό 58.000,00 ευρώ για την αγορά του εν λόγω ακινήτου ….. ??? Αλλά είπαμε, για κάποιους τα χρήματα του Δήμου δεν “αξίζουν” το ίδιο…!!!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.