Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Πνοή Δημιουργίας» στην Κόρινθο

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Πνοή Δημιουργίας» στην Κόρινθο

από Korinthiatv

Τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της “Πνοής Δημιουργίας”, της Δημοτικής παράταξης του υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και βεβαιότητας για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Σταυρέλης, σύντομος στην ομιλία του έδωσε το στίγμα του προεκλογικού αγώνα, τονίζοντας πως η δυνατή  ομάδα της  “Πνοής Δημιουργίας” είναι πανέτοιμη για την μάχη των εκλογών και την αλλαγή στο δήμο.

Μια αλλαγή νοοτροπίας, στο ύφος της διοίκησης, στις πρακτικές και στα έργα.

 

“Θα είμαι δήμαρχος για όλους- Να φύγει η εσωστρέφεια από το Μέγαρο της Κολιάτσου”

“Είμαι ένας από εσάς” και ως δήμαρχος θα διοικήσω ως “πρώτος μεταξύ ίσων” και αυτό αποτελεί την πρώτη μου δέσμευση είπε ο υποψήφιος δήμαρχος θέλοντας να υπογραμμίζει πως η αλλαγή στο δήμο Κορινθίων θα είναι πρώτα από όλα αλλαγή φιλοσοφίας , που θα δώσει τέλος στον εγωκεντρισμό και στην αλαζονεία που γνώρισαν οι δημότες αυτή την 4ετία.

“Ως δήμαρχος δεσμεύομαι να βρίσκομαι σε κάθε Δημοτική Ενότητα μια φορά το μήνα. Να έρχομαι εγω εκεί να βλέπω τους συμπολίτες μου. Θα είμαι δήμαρχος για όλους. Να φύγει η εσωστρέφεια από το δήμο. Να βγει ο δήμαρχος έξω από το Μέγαρο της Κολιάτσου.” ήταν η επόμενη δεύσμευση του.

“Μια δημοτική αρχή που δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο”

Ο Νίκος Σταυρέλης ασκώντας κριτική στην δημαρχία του Βασίλη Νανόπουλου, μίλησε για 4ετία που δεν υπήρξε κανένα έργο σημαντικό. “Αυτή η δημοτική αρχή δεν έχει κανένα αναπτυξιακό στόχο“σημείωσε συμπληρώνοντας το πρωτοφανές φαινόμενο στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου  τα “ασύστολα ψέματα”.

“Μας φλόμωσαν στα ψέματα. Αυτό που έχει συμβεί αυτή την 4ετία δεν το έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος”είπε.

 

“Θα βάλουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο της Ιστορίας”

Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε σελίδα στον δήμο μας. Να βάλουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ιστορίας.

Να αλλάξουμε την φιλοσοφία, την αισθητική, να κάνουμε έργα αναπτυξιακά.

Τους πρώτους 6 μήνες θα προκηρύξουμε 20 αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς στο δήμο Κορινθίων. Θα ζητήσουμε την άποψη των ειδικών.

Έτσι θα γίνουν τα μεγάλα έργα στον τόπο.

Θα επιδιώξομε ως νέα δημοτική αρχή τη συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις.

“Θα είμαστε πρώτοι από την Πρώτη Κυριακή”

Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε. Πρώτοι βγάλαμε το πρόγραμμά μας. Πρώτοι ανακοινώσαμε τον συνδυασμό μας. Πρώτοι εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο. Και θα είμαστε πρώτοι από την πρώτη Κυριακή!” συμπλήρωσε μέσα σε χειροκροτήματα.

“Θέλω να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να είμαστε συγκρατημένοι, θα νικήσουμε και με διαφορά” είπε βαθύτατα συγκινημένος ευχαριστώντας τους συμπολίτες του πολλές φορές  για την μεγάλη συγκέντρωση λέγοντας” Είναι πολύ μεγάλη συγκέντρωση – Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ”

Αξιοσημείωτο πως χθες συγκεντρώθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στο εκλογικό κέντρο της ΠΝΟΗΣ για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας  η οποία θα σταλεί σήμερα στον προορισμό της…

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.