Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ψυχογιός:Με δυναμική & μαζικότητα σε όλη την Κορινθία μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Ψυχογιός:Με δυναμική & μαζικότητα σε όλη την Κορινθία μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Ο κ.Ψυχογιος ειναι Βουλευτης Κορινθιας και τομεαρχης Μεταναστευτικης πολιτικης

από Korinthiatv

 

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών στις Οργανώσεις Μελών του Νομού και ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο βουλευτής Κορινθίας, Γ. Ψυχογιός, δήλωσε τα εξής:

 

  • Πολύ δυναμικά, μαζικά και ενωτικά σε όλη την Κορινθία για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό, αριστερό κόμμα, με τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά στην κοινωνία και τις ανάγκες της.
  • Στο δρόμο για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 14-16 Απρίλη, με άψογες, δημοκρατικές, συλλογικές διαδικασίες σε όλο το Νομό, εκλέξαμε τους/τις αντιπροσώπους μας.
  • Αξίζουν συγχαρητήρια στους υποψήφιους/ες, τα μέλη των εφορευτικών Επιτροπών, τους συντονιστές των ΟΜ ανά Δήμο και της ΝΕ Κορινθίας, αλλά και όλα τα μέλη, παλιά και νέα, που συμμετείχαν στις διαδικασίες.
  • Αξίζει επίσης ένα “ευχαριστώ” στα κεντρικά ΜΜΕ, που το κορυφαίο αυτό γεγονός με πανελλαδική διάσταση και σημασία για την πολιτική σκηνή, τη δημοκρατία και τη χώρα, το “πέρασαν” τρεις μέρες σχεδόν σαν να μην υπάρχει…

   

Ακολουθεί το link  με τις δηλώσεις του βουλευτή καθώς και φωτογραφικό υλικό όπως αναρτήθηκαν σε κοινωνικό δίκτυο:

https://www.facebook.com/giorgos.psuchogios/posts/10226764580756943

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.