Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ “Χάσαμε τη μάνα μας χωρίς κανένα λόγο! Σας παρακαλούμε: Εμβολιαστείτε”

“Χάσαμε τη μάνα μας χωρίς κανένα λόγο! Σας παρακαλούμε: Εμβολιαστείτε”

Eνα,απολυτα,λυπηρο μεν χαρακτηριστικο δε,παραδειγμα για οσους ζουν στην κοσμαρα τους και εγκληματουν κατα τριτων συνανθρωπων μας

από Korinthiatv

ΤΟ KORINTHIATV ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ,ΕΙΔΗΣΔΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!..

Συγκλονίζει η έκκληση του γιού 68χρονης Κρητικιάς: “Οι λάθος άνθρωποι και οι λάθος «συμβουλές», μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο και σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις”.

“Σήμερα…. Η Καπετάνισσα ,η Μάνα μας, γιαγιά και προγιαγιά, άνοιξε πανιά για το τελευταίο, το μακρινό  και χωρίς επιστροφή ταξίδι της”.
Με αυτές τις φράσεις ο Κοσμάς γνωστοποιεί σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την είδηση του θανάτου της 68χρονης μητέρας του, που μολύνθηκε από κορωνοϊό και έδινε μάχη για την ζωή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.
Δεν μένει όμως εκεί.
Μέσα στον βαθύ πόνο της η οικογένεια και πριν ακόμα οδηγήσει την μητέρα και γιαγιά Ελένη στην τελευταία της κατοικία, απευθύνει έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, γιατί οι ίδιοι έχασαν “τη Μάνα μας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και δεν θέλουμε κανένας να περάσει τον ίδιο πόνο. Ας νικήσει η λογική και η ζωή” 

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση -“κραυγή”  του γιου της 68χρονης Ελένης:

“Σήμερα….
Η Καπετάνισσα ,η Μάνα μας, γιαγιά και προγιαγιά, άνοιξε πανιά για το τελευταίο, το μακρινό  και χωρίς επιστροφή ταξίδι της.
Καλό ταξίδι Καπετάνισσα της καρδιάς μας  στις γαλήνιες θάλασσες του παραδείσου…..
θα μας λείψες !!!
Υ.Γ :Σαν οικογένεια νιώθουμε  την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε λόγο της κατάστασης με τον COVID που ζούμε όλοι μας ,ότι τη Μητέρα μας τη χάσαμε λόγο της άρνησης της να εμβολιαστεί , νόσησε βαριά και μετά απο ένα μήνα στη ΜΕΘ Χανίων έχασε τη  μάχη με τον κορονοϊό.
Η Μανα μας ήτανε υγιέστατη,χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα και με πολλά χρόνια καλής ζωής μπροστά της.
Όμως πολλές φορές,οι λάθος άνθρωποι και οι λάθος «συμβουλές»,μπορούν να οδηγήσουν σε βαθύ πόνο και σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.
Σας παρακαλούμε.
Ακούστε την επιστήμη.
Ακούστε τους ειδικούς.
Εμβολιαστείτε και προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας.
Χάσαμε τη Μάνα μας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο και δεν θέλουμε κανένας να περάσει τον ίδιο πόνο.
Ας νικήσει η λογική και η ζωή.
Καλό ταξίδι μάνα…”

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.