Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σταυρέλης:Χρόνια πολλά στην Κόρινθο και τους Κορίνθιους

Σταυρέλης:Χρόνια πολλά στην Κόρινθο και τους Κορίνθιους

Η πόλη γιορτάζει τον Απόστολο των Εθνών και ιδρυτή της εκκλησίας της Παύλο

από Korinthiatv

Μεγάλη ημέρα σήμερα για την Κόρινθο και τους απανταχού Κορίνθιους.

Η πόλη-Μητρόπολη, εορτάζει τους Αγίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο και πανηγυρίζει τον περίλαμπρο καθεδρικό της Ναό αφιερωμένο στον Απόστολο των Εθνών και ιδρυτή της εκκλησίας της Παύλο.

Η Κόρινθος και ο Απόστολος Παύλος , βαδίζουν μαζί στους αιώνες και είναι παγκόσμια σύμβολα στην ιστορία, την εκκλησία και το πνεύμα.

Οι Κορίνθιοι με σεβασμό και ταπεινότητα κάθε χρόνο τέτοια ημέρα προστρέχουμε στις επιστολές του Αποστόλου προς τους προγόνους μας και αντλούμε τα δικά του Θεία μηνύματα για την αγάπη, τον άνθρωπο και την ζωή μας κοντά στον Θεό.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εκκλησία της Κορίνθου και τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.Διονύσιο, που αναβάθμισε τον εορτασμό και τον λάμπρυνε με πολύ προσπάθεια και αγώνα.

Να ευχαριστήσουμε τους ιερείς που κρατούν κάθε ημέρα ζωντανά στις ψυχές μας τα Αποστολικά διδάγματα και όλους όσους προσπάθησαν για τον λαμπρό εορτασμό.

Ως επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας εκ μέρους όλων των συνεργατών μου θέλω να μεταφέρω τις πιο θερμές ευχές μας για τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας που σήμερα γιορτάζουν και να τους ευχηθούμε Χρόνια Πολλά.

Θέλω όμως να δεσμευτώ για μία ακόμα φορά, τονίζοντας, ότι η πόλη μας, η Κόρινθος που αγάπησε και ο Απόστολος Παύλος, αξίζει καλύτερες ημέρες και θα δουλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να την οδηγήσουμε εκεί που η ιστορία την έχει κατατάξει.

Στην κορυφή!

Εκεί ανήκουμε και εκεί θα φτάσουμε!

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

Επικεφαλής Πνοής Δημιουργίας

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.