Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σύσσωμη Νεοδημοκατική αποθέωση για τον Κώστα Κόλλια στα χωριά του Βέλου

Σύσσωμη Νεοδημοκατική αποθέωση για τον Κώστα Κόλλια στα χωριά του Βέλου

Εκλογες 2023 με τον επαγγελματισμο και το κύρος του KorinthiaTV

από Korinthiatv

ΣΥΣΣΩΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κάλεσμα του Κώστα Κόλλια, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Πλήθος πολιτών παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του Βουλευτή Κορινθίας και τον τίμησαν με την παρουσία τoυς, εκφράζοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον αγώνα που δίνει όλα αυτά τα χρόνια για την Κορινθία.

Ο κύριος Κόλλιας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο που παρεβρέθηκε και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εκείνον που οι συντοπίτες του αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να είναι κοντά του αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να του ευχηθούν καλό αγώνα.

Με την τόλμη, την ελπίδα, το ήθος και τη συνέπεια, που αποτελούν οδηγό της προεκλογικής του εκστρατείας, υποσχέθηκε πως θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και μεθοδικά και ζήτησε την στήριξη όλων σε αυτή του την προσπάθεια, ώστε μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου η Κορινθία να πρωταγωνιστήσει στην εξέλιξη, την ανάπτυξη και την ευημερία και να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Κόλλια, ο οποίος επενδύει, όχι μόνο στην ενότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στην ενότητα της ίδιας της Κορινθίας.

Ο Βουλευτής, σε σχετική επικοινωνία μας μαζί του, έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Την Τετάρτη επισκέφτηκα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βελου-Βόχας.

Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους συμπολίτες μου για τα τοπικα θέματα, τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις καθώς και για τις πρωτοβουλίες μου για τα αγροτικά ζητήματα του τόπου μας.

Κάθε φορά με «γεμίζει» και με συγκινεί ιδιαίτερα η επικοινωνία μου μαζί τους, ο διάλογος και οι συζητήσεις μας για κάθε ζήτημα που χρήζει επίλυσης και βελτίωσης.

Αγαπώ να βοηθώ και να αφουγκράζομαι τα προβλήματα των συμπολιτών μου. Παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου οι συνθήκες της ζωής τους να βελτιωθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ευχαριστώ από καρδιάς, για μια ακόμη φορά, τους συμπολίτες μου για την παρουσία τους, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Συνεχίζω τον προεκλογικό μου αγώνα, μαχόμενος πάντα με ήθος και ευπρέπεια.»

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.