Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα άκουσε σήμερα και ο Μητροπολιτης Κορίνθου Διονύσιος

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα άκουσε σήμερα και ο Μητροπολιτης Κορίνθου Διονύσιος

Στην Αίθουσα του Θρόνου του Επισκοπείου...

από Korinthiatv

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και θερμές ευχές δέχθηκε σήμερα, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα του Θρόνου του Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεώς μας, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.

Οι Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Χορωδία Κορίνθου «Ο ΦΟΙΒΟΣ», παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου, ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων, παιδιά Κληρικών και Λαϊκών Υπαλλήλων της Ι. Μητροπόλεως μας, αλλά και πλήθος μικρών παιδιών από τις πόλεις και τα χωριά της Ι. Μητροπόλεώς μας, προσήλθαν με χαρά και εορταστικό κέφι για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα και καθιερωμένα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Εκτός των προαναφερθέντων προσήλθαν και ο Πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος  κ. Φώτιος Κιάμος, φίλοι και επιχειρηματίες της Κορινθίας και δημοσιογράφοι από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και να λάβουν την ευλογία του Ποιμενάρχου μας. Ο Σεβασμιώτατος, αφού άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του Επισκοπείου και της καρδιάς του, περιχαρής δέχθηκε όλους όσοι τήρησαν το παμπάλαιο έθιμο, τους έδωσε μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και μια εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού και ευχήθηκε αναλόγως με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό, που εκπροσωπούσαν, το «Καλά Χριστούγεννα»!

 

 

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.