Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Την Θ. Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τέλεσε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διονύσιος στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο

Την Θ. Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τέλεσε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διονύσιος στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε προσφορά από την Κορινθιακή Βιομηχανία ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.

από Korinthiatv

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

 

Την Θ. Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τέλεσε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ι. Ναού.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για την παράδοση του Ι. Μυστηρίου της Θ. Λειτουργίας, που ενώνει τους ανθρώπους με τον Θεό και μεταξύ τους. Ο Απόστολος μας, ο Παύλος, προτρέπει τους πιστούς να κοινωνούν προετοιμασμένοι και είναι απαράδεκτο, ως Χριστιανοί, να προσερχόμαστε για να μεταλάβουμε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Επομένως, με τάξη, ησυχία και θερμή προσευχή ας προσέλθουμε στο Άγιο Ποτήριο ευχόμενοι να αξιωθούμε να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας!

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε προσφορά τροφίμων για το «Γεύμα Αγάπης» και ενδυμάτων από την Κορινθιακή Βιομηχανία ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.. Τα παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο ο κ. Χαρίτος Κλουβιδάκης και αντιπροσωπεία εργαζομένων της Βιομηχανίας, στους οποίους ο Ποιμενάρχης μας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση»!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.