Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας\Αγίων Θεοδώρων φιλοξένησε την ορκωμοσία της Δημοτικής αρχής

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας\Αγίων Θεοδώρων φιλοξένησε την ορκωμοσία της Δημοτικής αρχής

από Korinthiatv

Σήμερα,το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων φιλοξένησε μια ιστορική στιγμή – την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής,υπό τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη!

Η εκδήλωση,σηματοδοτεί την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου με παλιά αλλά και νέα πρόσωπα… Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης,ως τυπικός και ευγενικός οικοδεσπότης,υποδέχτηκε,στον χώρο,τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης,καθώς και τους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων.

Η ορκωμοσία αποτέλεσε την επίσημη δέσμευση των εκλεγέντων να υπηρετήσουν με αφοσίωση και διαφάνεια τον λαό που τους εξέλεξε στις πρόσφατες Εκλογές της Αυτοδιοίκησης!Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας,οι εκλεγέντες,’οπως προαναφέρθηκε,με τις οικογένειές τους και γενικότερα όσοι επιθυμούσαν να μοιραστούν αυτήν τη σημαντική στιγμή.

Ο Δήμαρχος,μέσα από τον λόγο του,εξέφρασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος και την αποφασιστικότητά του για μια διαφανή και αποτελεσματική διακυβέρνηση την ερχόμενη 5αετία.Οι δημοτικοί σύμβουλοι,καθώς και οι σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων,συμμετέχοντας στην ορκωμοσία δεσμεύτηκαν έτσι να συνεργαστούν για την ευημερία του Δήμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ορκωμοσία,θα πρέπει να πούμε ότι,αντιπροσώπευσε,βέβαια,τη συνολική προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις αξίες της,νέας,τοπικής,διακυβέρνησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και η νέα δημοτική αρχή είναι τώρα έτοιμοι να ξεκινήσουν η για κάποιους να συνεχίσουν τη σημαντική αποστολή τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο,με πρώτο,επικαιρο,ζήτημα αυτό του Καζίνο Λουτρακίου ενόψει του δικαστηρίου που εκκρεμεί!..

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.