Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το μυνημα του Βουλευτη Γιωργου Ψυχογιου για την 25η Μαρτιου 1821

Το μυνημα του Βουλευτη Γιωργου Ψυχογιου για την 25η Μαρτιου 1821

Απο την ιστορικη Γκουρα

από Korinthiatv

ΔΗΛΩΣΗ – ΜΥΝΗΜΑ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Χρόνια πολλά από τη Γκούρα, το Μεσινό και τον ιστορικό Φενεό Κορινθίας. Στα ορεινά μας και τους ανθρώπους τους, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε.

Παρουσία στις παρελάσεις, κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των πεσόντων για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη και συζήτηση με τον κόσμο, τους φορείς, τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες, τους/τις εκπαιδευτικούς, τους αστυνομικούς, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, τη νεολαία της περιοχής, για τη ζωή και τις ανάγκες τους.

Οι παρεμβάσεις μας απέναντι στην υποβάθμιση της περιοχής, το κλείσιμο των τραπεζών, την διάλυση των ΕΛΤΑ, την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού και του Κέντρου Υγείας, αλλά και για τη βελτίωση των υποδομών και τη στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων στο κόστος και τα μέσα παραγωγής, θα συνεχιστούν εντός κι εκτός Βουλής

Χρόνια πολλά και πάλι, τιμούμε τους αγωνιστές και αγωνίστριες του ’21 που έδωσαν τα πάντα για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας, αλλά και για την κοινωνική δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.

Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες και εορτάζουσες  !

Τέλος, χρόνια πολλά και ειρηνικά! Άμεση κατάπαυση του πυρός με αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων και να παλεύουμε κάθε μέρα για την ειρήνη και τη συνύπαρξη των λαών.

 

 Ακολουθεί η δήλωση, όπως αυτή αναρτήθηκε σε κοινωνικό δίκτυο του βουλευτή:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226719173421788&id=1122768372

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.