Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Νηπιαγωγείο Ψαρίου δώρισε εξήντα σακούλες με τρόφιμα στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Το Νηπιαγωγείο Ψαρίου δώρισε εξήντα σακούλες με τρόφιμα στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Μια εθελοντικη κινηση γεματη ευαισθησια...

από Korinthiatv
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ WWW.KORINTHIATV.GR ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια, στα γλυκύτατα παιδάκια του Νηπιαγωγείου Ψαρίου και την δασκάλα τους, γιατί για μια ακόμα φορά μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους με την αγνότητα, την ευαισθησία τους και την ανταπόκρισή τους στις ανάγκες των ημερών !
Εξήντα (60) σακούλες πλήρεις με τρόφιμα και αγάπη παραδόθηκαν και πάλι από τα παιδιά στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» !

Πίσω όμως από αυτά τα υπέροχα παιδάκια και την προσφορά τους, υπάρχουν οι οικογένειές τους που τα μεγαλώνουν δίνοντάς τους τα αγνότερα αισθήματα για να μαθαίνουν την ανθρωπιά την κατανόηση, την ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο …
Πλάϊ επίσης σ’ αυτά τα παιδιά, υπάρχει η άξια νηπιαγωγός του Σχολείου μας η κ. Αλεξάνδρα Σπαή που μαθαίνει με ενδιαφέρον και αγάπη στα παιδιά όχι μόνο αυτά που διδάχτηκε τόσα χρόνια στα θρανία, αλλά κι αυτά που έχει στην ψυχή της ως καταβολές από τον τόπο γέννησής της την όμορφη Ηλεία, αλλά προφανώς και την οικογένειά της !

Δίπλα τους, άξιοι συμπαραστάτες και βέβαια άξιοι πολλών συγχαρητηρίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας με τον Πρόεδρό του Αντώνη Λέγγα, η Εκκλησία του χωριού μας, ο αντιπρόσωπός της Ιερέας του χωριού μας π. Ευάγγελος Νάκος καθώς και η Εκκλησιαστική Επιτροπή, αλλά και οι απλοί άνθρωποι του χωριού μας που ανταποκρίθηκαν μεγαλόψυχα και πάλι στο κάλεσμα ανθρωπιάς !

Τα παιδιά κουβάλησαν μόνα τους τις 60 καταγεμάτες με τρόφιμα σακούλες από το σχολείο τους στο φορτηγάκι από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Ο οδηγός του εθελοντικού οργανισμού που έφτασε μέχρι το χωριό μας, είχε να πει τα καλύτερα λόγια για αυτήν την σπουδαία ενέργεια ! Και ήταν σπουδαία γιατί οι σακούλες αυτές δεν περιείχαν μόνο τρόφιμα. Ξεχείλιζαν από αγάπη, σύμπνοια και ενδιαφέρον ενός ολόκληρου χωριού προς τον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπο …

Τι πιο σπουδαίο ;..

 

*Οι φωτος ειναι απο τον Προεδρο του  Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχου Ψαριωτων Νομου Κορινθιας

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.