Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ To πολιτικό μήνυμα της Μαρίας Παπακωνσταντίνου για την,εκ νέου,κάθοδό της με την Ν.Δ.

To πολιτικό μήνυμα της Μαρίας Παπακωνσταντίνου για την,εκ νέου,κάθοδό της με την Ν.Δ.

Βουλευτικές Εκλογές 2023

από Korinthiatv
Αναφέρει η κα Παπακωνσταντίνου:
Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου κάνει να είμαι ξανά υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κορινθίας.
Προκειμένου να έχουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση, είναι χρέος μου να υπερβώ κάθε προσωπικό και επαγγελματικό εμπόδιο και να στηρίξω την προσπάθεια της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Της παράταξης για την οποία δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι, για τα ιδανικά της και τις ιδέες της που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας για να προοδεύσει.
Η Ελλάδα μας άντεξε και αντέχει. Αποτελεί θετικό παράδειγμα σε πολλούς τομείς, ακόμα και για μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Κυβέρνηση μας αναδεικνύεται αντάξια των προσδοκιών των Ελλήνων. Φυσικά τα προβλήματα, οι δυσκολίες και οι παθογένειες υπάρχουν. Αντιμετωπίζουμε, όμως τα πάντα με πυγμή, με τόλμη, με πρόγραμμα και με προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.

Γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι και βέβαιοι για την πορεία μας.
Με μετριοπάθεια, αναγνωρίζοντας τα λάθη μας, με ρεαλισμό ακούγοντας πάντα τις ανάγκες, τους προβληματισμούς κάθε συμπολίτη μας προχωράμε ώστε η πατρίδα μας να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μην κοιτάει πίσω ξανά.
Ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη, την εκτίμηση και την στήριξη στο πρόσωπό μου! Σε αυτόν τον αγώνα δεν μπορεί να λείψει κανείς!
Όλοι μαζί για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία!

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.