Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Β.Νανόπουλος:Οι νέες υποψηφιότητες πιστοποιούν την υλοποίηση του έργου που έχουμε κάνει ως δημοτική αρχή!

Β.Νανόπουλος:Οι νέες υποψηφιότητες πιστοποιούν την υλοποίηση του έργου που έχουμε κάνει ως δημοτική αρχή!

από Korinthiatv

 

Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις κοινότητες του δήμου Κορινθίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Νέες υποψηφιότητες που δηλώνουν με την συμμετοχή τους όχι μόνο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου αλλά πιστοποιούν παράλληλα πως οι κοινότητες στην 4ετία που ολοκληρώνεται έτυχαν προσοχής, φροντίδας και έργων. Βεβαίως υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν και προς τούτο η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ υποδέχεται στο ψηφοδέλτιο τους ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τον τόπο τους, συμπολίτες που θα συνδράμουν στην υλοποίηση των στόχων της επόμενης θητείας.

 

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

 

Αγγέλου Νικόλαος

ΟΝίκοςκατοικεί στοΑγγελόκαστρο, είναι παντρεμένοςκαι πατέραςενόςπαιδιού του Γιάννη.Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ασχολείται και μετον αγροτικό τομέα και θέτει υποψηφιότητα μετονΔήμαρχοΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλογια να φανεί χρήσιμοςστοχωριό του και τουςσυγχωριανούςτου

 

 

Παπαευσταθίου Φανή

Η Φανή διαμένει στα Εξαμίλια και είναι βοηθός λογιστή. Με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορινθίων επιδιώκει να φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο της.

 

 

ΦραγκάκηςΧαράλαμπος
ΚαλωσορίζουμετονΜπάμπηστηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ, μια ακόμα νέα υποψηφιότητα που εμπιστεύεται τονΔήμαρχοΚορινθιώνΒασίληΝανόπουλο. Κατάγεται από τοΑγγελόκαστρο, μετηνσύζυγό του Μαρία έχουνδυοπαιδιά τονΘανάσηκαι τηνΜαργαρίτα

 

 

ΤσάληςΙωάννης
ΟΓιάννηςείναι αγρότηςκαι συντάσσεται στηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ . ΜόνιμοςκάτοικοςΠεριγιαλίουσυμμετέχει για να μπορέσει να εργαστεί για τοχωριό του και για τηνβελτίωσητωνσυνθηκώντωνπαραγωγώνκαι των αγροτών.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.