Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών & Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών & Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Φερετζάνης:Το ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται σε 130€ ανά στρέμμα για τους επαγγελματίες αγρότες και σε 65€ για όσους δεν φέρουν την παραπάνω ιδιότητα.

από Korinthiatv

O κος Φερετζάνης,Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ και υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με την ΝΔ ενημερώνει για μία σήμαντικότατη εξέλιξη που αφρορα στους αγρότες:

  • Υπεγράφη προ ολίγου και βαίνει προς δημοσίευση η Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την οποία χορηγείται ενίσχυση, για το έτος 2022, στους παραγωγούς της Κορινθίας, που δραστηριοποιούνται στην καλλιέργεια αμπελώνων για επιτραπέζια χρήση.

Το ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται σε 130€ ανά στρέμμα για τους επαγγελματίες αγρότες και σε 65€ για όσους δεν φέρουν την παραπάνω ιδιότητα.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ενίσχυση αυτή θα ανακουφίσει μεγάλη μερίδα του  αγροτικού κόσμου της Κορινθίας. Εκφράζουμε την ευαρέσκεια και την ευγνωμοσύνη μας προς τους συναρμόδιους Υπουργούς.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.