Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ζήστε το Μαζί μας το σλόγκαν του φετινού Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024

Ζήστε το Μαζί μας το σλόγκαν του φετινού Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024

από Korinthiatv

Ζήστε το Μαζί μας το σλόγκαν του φετινού Κορινθιακού Καρναβαλιού 2024

Ολοκληρώθηκε  στις  18 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Κορίνθουκατόπιν προσκλήσεως του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων  κ. Παναγιώτη Λαμπρινού, η πρώτη συνάντησητης καρναβαλικής επιτροπής, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων, ενόψει των εκδηλώσεων για το Κορινθιακό  Καρναβάλι  2024.

Στη συνάντηση  συζητήθηκε  ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων και οι δηλώσεις συμμετοχής των Πολιτιστικών Σωματείων, των Αθλητικών  Συλλόγων, όλων των  σχολείων και των φορέων που επιθυμούν  να συμβάλουν  στα πολιτιστικά  δρώμενα του Καρναβαλιού.

Στην συζήτηση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος , διατυπώθηκαν  απόψεις, εκτιμήσεις και προτάσεις για το  πρόγραμμα εκδηλώσεων του Καρναβαλιού και την ανάπτυξή του.

Προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η μαζική συμμετοχή, φαντασία, καλλιτεχνική και δημιουργική  διάθεση εκ μέρους των τοπικών φορέων και όλων  των καρναβαλιστών , επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Λαμπρινός.

Η επιτροπή καθόρισε ημερομηνία λήξης συμμετοχής την 10ηΦεβρουαρίου 2024 και όρισε την εκ νέου συνάντηση προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές προτάσεις.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.