Αρχική σελίδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ \ ΙΣΤΟΡΙΑ Άγιοι Θεόδωροι\Η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης με τον δημοφιλή τραγουδιστή Θάνο Καλλίρη

Άγιοι Θεόδωροι\Η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης με τον δημοφιλή τραγουδιστή Θάνο Καλλίρη

Οι εμποροι σας προσκαλουν σε μια Χριστουγεννιατικη εκδηλωση

από Korinthiatv

ΤΟ KORINTHIATV.GR KONTA ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ…

 

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, ανακοίνωσε την νέα ημερομηνία της εορταστικής εκδήλωσης που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας το Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου. Η νέα ημερομηνία είναι η Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση, το πρόγραμμα της εκδήλωσης εμπλουτίζεται, αφού θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Γυναικών με την χορωδία του.

Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει μεγάλο εορταστικό live με τον καταξιωμένο τραγουδιστή – συνθέτη και στιχουργό Θάνο Καλλίρη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της μουσικής διαδρομής του.Προαύλιος χώρος πλατείας Ευαγγελιστρίας, 19:00, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 με την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων “ΗΧΟΧΡΩΜΑ”. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ισχυρή σύσταση για μάσκα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

 

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.