Αρχική σελίδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ \ ΙΣΤΟΡΙΑ Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος: Ζήτησα από την κ.Παπαγιαννοπούλου να παραμείνει, δεν το επιθυμούσε

Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος: Ζήτησα από την κ.Παπαγιαννοπούλου να παραμείνει, δεν το επιθυμούσε

H λειτουργια του ΚΕΠΑΠ ειναι κανονικη

από Korinthiatv

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΕΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ

 

Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος: Ζήτησα από την κ.Παπαγιαννοπούλου να παραμείνει, δεν το επιθυμούσε

 

Σε διευκρινίσεις επί του θέματος της αποχώρησης της κ.Φάλιας Παπαγιαννοπούλου από το ΚΕΠΑΠ του δήμου Κορινθίων, θέμα που έλαβε ερμηνείες και διαστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,  έδωσε το πρωί σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Δήμαρχος αφού εξήρε την παρουσία και προσφορά της κ. Παπαγιαννοπούλου για πλέον των τριών δεκαετιών στο δήμο Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ, αποκάλυψε πως κάλεσε και είχε δια ζώσης συνάντηση με την κ. Παπαγιαννοπούλου στο γραφείο του ζητώντας της να μην εμείνει στην παραίτηση της και να παραμείνει στο ΚΕΠΑΠ, παραίνεση που δεν έγινε αποδεκτή.

«Η κ.Φάλια Παπαγιαννοπούλου είναι μια εξαιρετική συνεργάτης του δήμου η οποία προσέφερε για δεκαετίες σημαντικές υπηρεσίες στο δήμο Κορινθίων και την ευχαριστώ, την ευχαρίστησα και δια ζώσης όταν την κάλεσα στο γραφείο μου. Της ζήτησα να παραμείνει στην θέση της και να συνεχίσει να προσφέρει, δεν αποδέχτηκε. Η παραίτηση της είναι λακωνική, δεν θα την σχολιάσω, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια για να σας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε» ανέφερε ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος προχωρώντας σε συγκεκριμένες αναφορές περί της λειτουργίας του ΚΕΠΑΠ και των τμημάτων του, τις νέες συνεργασίες ώστε απρόσκοπτα να συνεχιστεί η λειτουργία του.

 

« Δόθηκε μια εντύπωση παραπλανητική ότι σταματά η λειτουργία του ΚΕΠΑΠ σε μεγάλο βαθμό και σε αυτό θέλω να δώσω τις απαραίτητες διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις» είπε ο κ.Δήμαρχος αναφερόμενος

 

  • στην απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος παραδοσιακής χορωδίας ενηλίκων και του τμήματος της παιδικής χορωδίας υπό την διεύθυνση της κ.ΑναστασίαςΑγκιστριώτη.
  • Στην απρόσκοπτη λειτουργία της μεικτής χορωδία ενηλίκων ΠΟΛΥΜΝΙΑ με μαέστρο τον κ.Γαζή

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την ενίσχυση της συνεργασίας του ΚΕΠΑΠ με το Μουσικό Σχολείο, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα και τα Ωδεία της πόλης όπως της κ.Γιαννακοπούλου ενώ την επόμενη εβδομάδα θα  ανακοινωθεί, πέραν του χορωδιακού τμήματος , η λειτουργία των τμημάτων που αφορούν τα παιδιά, τμήματα δημιουργικής γραφής,  θεάτρου, κατασκευών και άλλων δραστηριοτήτων.

 

«Θεωρώ ότι το κενό που αφήνει η κ.Παπαγιαννοπούλου καλύπτεται και θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το ΚΕΠΑΠ συνεχίζει να λειτουργεί όπως πρέπει» κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

 

 

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.