Αρχική σελίδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ \ ΙΣΤΟΡΙΑ Εκδήλωση\ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΤΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ”ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”

Εκδήλωση\ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΤΖΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ”ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”

από Korinthiatv
Σας ανακοινώνουμε την φιλολογική βραδιά που ετοιμάζει το Σωματείο μας για να τιμήσει το συνολικό έργο του συγγραφέα και Προέδρου της Εταιρείας Κορίνθιων Συγγραφέων κ. Γιάννη Δ. Μπάρτζη .
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο χώρο του ENZYME , Εθνικής Αντιστάσεως 16 και Πυλαρινού .
 
Αυτή είναι η πρώτη από μια νέα σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται από το Σωματείο μας, περίπου δύο Δευτέρες τον μήνα έως τον Μάιο ,πάντα στο φιλόξενο χώρο του ENZYME.
Συγγραφείς ,ποιητές ,εικαστικοί και άλλοι θα είναι κοντά μας με μία ευρεία γκάμα θεματολογίας και περιεχομένου και πάντα με τη συντροφιά της μουσικής.
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε την εμπειρία των νέων εκδηλώσεων με τη συντροφιά ενός καφέ .Εκεί στο κέντρο της πόλης μας θα γνωρίσουμε πολυτάλαντους ανθρώπους και θα ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία και την άμεση επικοινωνία.
Σας περιμένουμε  όλους στη συντροφιά των ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ !

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.