Αρχική σελίδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ \ ΙΣΤΟΡΙΑ Η Αθηνα Κορκα δεχτηκε στην Αντιπεριφερεια τον ”Ιβυκο”Λουτρακιου

Η Αθηνα Κορκα δεχτηκε στην Αντιπεριφερεια τον ”Ιβυκο”Λουτρακιου

Εναν συλλογο που,ηδη,εχει στηριξει απο το παρελθον...

από Korinthiatv

Συνάντηση με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας
κα. Κόρκα-Κώνστα Αθηνά

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», κ. Ιωάννης Κακούρος, επί τη ευκαιρία αναλήψεως των νέων της καθηκόντων, πραγματοποίησε συνάντηση με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, κα. Κόρκα-Κώνστα Αθηνά, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022.

Ο κ. Κακούρος εξέφρασε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για μια επιτυχημένη θητεία, με έργα και δράσεις αξιόλογες και πολυσχιδείς, που θα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Τόνισε ότι, ως Πολιτιστικός Σύλλογος, γνωρίζουμε την έως τώρα δράση και πολύτιμη προσφορά της στην τοπική κοινωνία από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Πολιτισμού και είχαμε την χαρά να έχουμε εισπράξει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της στις δράσεις μας στον τομέα του πολιτισμού.
Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι, θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία και το έργο της με ακόμα μεγαλύτερη δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα, με όπλα την αγάπη της για τον τόπο μας, την συνέπεια και την υπευθυνότητα που την διακρίνουν, αλλά και ότι θα παραμείνει δίπλα στον Σύλλογό μας, συνεχίζοντας και ενισχύοντας την αγαστή μας συνεργασία.
Κλείνοντας την συνάντηση, δόθηκε έμφαση στο μελλοντικό πλαίσιο συνεργασίας και υποστήριξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε επικείμενα προγράμματα και δράσεις του Συλλόγου, ενισχύοντας από κοινού την προσφορά μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.