Αρχική σελίδα LIFE & STYLE \ MEDIA Κι’όμως… Το «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ δεν είναι πια στην κορυφή των τσαρτ\Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κατάφερε το ακατόρθωτο

Κι’όμως… Το «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ δεν είναι πια στην κορυφή των τσαρτ\Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κατάφερε το ακατόρθωτο

από Korinthiatv

Είναι γεγονός! Υπάρχει χριστουγεννιάτικο τραγούδι -αρκετών δεκαετιών αλλά πάντα διαχρονικό και αγαπημένο- που κατάφερε να εκτοπίσει τον ποπ ύμνο των Χριστουγέννων, All I Want For Christmas Is You της Μαράια Κάρεϊ, από την κορυφή των τσαρτ αυτή την περίοδο!

Ο λόγος για το πασίγνωστο «Rockin’ Around The Christmas Tree» της θρυλικής Μπρέντα Λι (Brenda Lee), το οποίο γράφει ιστορία για δύο λόγους.Ο πρώτος είναι ότι βρίσκεται στο Νο1 του Billboard Hot 100 για πρώτη φορά μετά από τα 65 χρόνια κυκλοφορίας του!
Ο δεύτερος?.. Το ότι,η γνωστή τραγουδίστρια,γύρισε το βίντεο κλιπ του,μετά από μιά ολόκληρη ζωή και λίγο πριν πατήσει τα 80!Επίσης,έκανε σοβαρή προσπάθεια για την προώθησή του στα σόσιαλ.

Στη 2η θέση του Hot 100 έχουμε το All I Want For Christmas Is You, στην 3η το Jingle Bell Rock του Μπόμπι Χελμς και στην 4η to Last Christmas των Wham.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.