Αρχική σελίδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ \ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ\Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις έως τις 28 Δεκεμβρίου

ΛΟΥΤΡΑΚΙ\Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις έως τις 28 Δεκεμβρίου

από Korinthiatv

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων:

Αναστολή Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων από σήμερα έως και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.

 

Με αίσθημα ευθύνης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid- 19, τις εξαγγελίες τις Κυβέρνησης και το Ψηφισθέν Σχέδιο Νόμου (22.12.2021) «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις» προχωράμε σε ματαίωση όλων των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που επρόκειτο να λάβουν χώρα από σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας, ότι από σήμερα στις 6 το πρωί ισχύουν τα εξής:

 

-Ματαίωση όλων των μαζικών εορταστικών εκδηλώσεων σε ανοικτούς χώρους

 

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το μέτρο αφορά και τους κλειστούς χώρους, όπως γυμναστήρια, εστιατόρια και εκκλησίες.

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας αυξημένης προστασίας KN95 ή διπλή στα σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

-Στους επισκέπτες που εισέρχονται στην Ελλάδα -πέραν των ήδη υφιστάμενων προβλέψεων (PCR 72 ή Rapid 24 ωρών), απευθύνεται ισχυρή σύσταση να επαναλάβουν το τεστ την 2η και την 4η ημέρα από την είσοδό τους στη χώρα.

-Ισχυρή σύσταση για self test όσο δυνατόν περισσότερο είναι δυνατόν πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση. Ειδικά τα νέα παιδιά πρέπει να προσέξουν μετά την έξοδό τους να προσέξουν τις επαφές τους με τους ηλικιωμένους.

Με τη διάθεση να παραμείνουμε ασφαλείς στις γιορτές και την ευχή του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί, σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Related Posts

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.